loader image
Menü Bezárás
Slider
0
0

Heréd LC

Heves Megyei I. osztály
7. helyezettje

Heréd LC

Heves Megyei I. osztály
8. helyezettje

Héhalom SE

Nógrád Megyei I. osztály
4. helyezettje

Héhalom SE

Nógrád Megyei I. osztály
4. helyezettje

 A szombati mérkőzéssel búcsúztunk a 2019/2020-as szezontól, melyet bánatunkra a koronavírus félbeszakított. De ettől függetlenül, mi ugyanúgy készültünk, edzettünk, így júliusban ugyanilyen dinamikával és megújult erőkkel tudjuk folytatni a megkezdett munkát!

A meccs kezdőrúgását Urbán Flórián 40-szeres magyar válogatott futballista végezte el, ami nagy megtiszteltetést jelentett a Herédi Labdarúgó Clubnak, egész falunknak. Köszönjük szépen még egyszer, hogy elfogadta a meghívásunkat!

A meleg időjárás megnehezítette a játékosok teljesítőképességét, az ivószünetek is elengedhetetlennek minősültek (23. perc, 72. perc). A meccs első felében voltak helyzetek, kapura lövések, bravúros védések, de gól nem született az első 20 percben. Az ivószünet után, felfrissülten, a herédi csapat vezetett támadást:

A 26. percben a 16-oson belül Szabó Bertold kapott egy passzot, aztán a labdát szabadon, zavartalanul kapura tudta lőni, amit a kapus már nem tudott védeni. Ezután, egy újabb gólt sikerült szereznünk a 28. percben: A héhalmi kapus védett egy bravúrosat, viszont a kipattanót Zsámboki Ádám 18 méterről a bal felső sarokba rúgta. Az első félidő egy héhalmi góllal zárult le a 41. percben, amikor Hajdút elindították üres területbe belőtt labdával, melyet ő a pálya bal oldaláról a jobb alsó sarokba passzolt be, a labda elhaladt az elvetődött kapus sarka mellett.

A második félidőben még két herédi gól született. A 60. percben egy távolról, levegőből érkező magas beadást Jancsek kapott és odafejelte Ivony A. lábára, aki a 16-oson belül bepasszolta egyből egy „kapáslövéssel” a kapus mellett. Végül a meccs utolsó találata a 87. percben volt, amikor Oláh Sz. több sikeres csel után a 16-oson belül önzetlenül visszapasszolta Majoros P.-nek a labdát, aki aztán a labdát berúgta a hálóba.

Heréd – Héhalom: 4-1 (2-1)

 

Heréd LC: Ritzl B., Szegedi T., Herpai G., Erdei V., Zsámboki Á., Szabó B., Tari Sz., Kuhár L., Jencsik Sz., Balla Z., Ivony A.

csereként pályára lépett: Andrejev I., Juhász V., Kiss E., Jobbik M., Mag Z., Majoros P., Oláh Sz.

Héhalom SE: Kovács Á., Balogh D., Gerhát V., Balogh B., Lakatos, Matusi, Abért, Baranyi R., Hajdú, Sándor K., Polácsek

Molnár Zoltán (Heréd LC vezetőedző): „Ezzel a meccsel zártuk a félszezonunkat. Elégedett vagyok a mutatott eredménnyel és játékkal. Gratulálok a csapatomnak! Folytatás innen júliusban. A győzelemmel elégedett voltam, és sok sikert kívánok a Héhalom csapatának is a felkészülésben és a továbbiakban! Jó képességű csapatot győztünk le. Örültem Urbán Flórián látogatásának, köszönöm, hogy megtisztelt minket! Mellette kezdtem 7 évvel ezelőtt a felnőtt edzői karrieremet, sok sikert neki is a munkájához az új csapatában!”

 

Győri Zoltán (Héhalom SE edző): „ A fülledt idő rányomta a bélyeget a mérkőzésre. Nagyon elfáradtunk a második félidőre, így teljesen megérdemelt volt a hazai siker.”

A szurkoló válaszol - Czibolya Roland

P.B.: Mi a véleményed a mai mérkőzésről?
Cz.R.: Látszódott az, hogy csapatként működtek, az eredmény is mutatja ezt igazából. Bár külön-külön nem játszottak olyan jól (mindig lehet jobban), de csapatként kell működni, hogy eredmény legyen. Ezt a herédiek meg is mutatták, igaz, hogy csak baráti mérkőzésről volt szó.

P.B.: Milyen gyakran jársz meccsekre?
Cz.R.: Sosem, igazából véletlenül tévedtem ide, az eső elől elbújtam. Egyébként, nagyon jó, hogy a lelátó esővédett hely.

P.B.: És mint itt ritkán járó látogatónak, mi a véleményed magáról a sporttelepről?
Cz.R.: Kár, hogy nem jöttek össze a dolgok, amiket meg szerettek volna valósítani…

P.B.: Következőre szezonban kijössz majd szurkolni?
Cz.R.: Lehet! Nagyon jó volt látni, hogy mennyit fejlődött a színvonal: szép a pálya, jó időtöltés, elrepül a 90 perc, barátságos, és szép látvány!

A héten kettő felkészülési mérkőzést játszik felnőtt csapatunk. Mivel már elég sok csapat befejezte a futball tavaszt, illetve a vírus kihirdetése után nem is folytatta, ezért korlátozottak a választási lehetőségek az edzőpartnerek keresésében. Mi nem sokat keresgéltünk, hanem az elmúlt két hétben választott ellenfelekkel játszunk egy-egy újabb mérkőzést.

A május eleje tartó edzések és edzőmérkőzések mindenképpen hasznosak voltak a csapat számára, mint morálisan, mint szakmailag, mint esetleg új játékosok kiválasztása tekintetében. A nyári felkészülés a 2020/21-es bajnokságra július 14-én kezdődik és a héten ezzel a két mérkőzéssel zárjuk mi is a 2020-as futball tavaszt. 

2020. 06.09. (kedd)  18:30 – Heréd LC – FC Hatvan U19, Helyszín: Heréd Markó Ferenc Sporttelep
2020.06.13. (szombat) 17:00 – Heréd LC – Héhalom SE, Helyszín: Heréd Markó Ferenc Sporttelep

Bízunk benne, a mérkőzések kellően bejáratták a csapatunk, és a hatvani csapat ellen a 4-2 höz hasonlóan jó eredménnyel, a Héhalomnak pedig az 1-2 után visszavágással tudunk szerepelni.

Szeretettel várunk minden kedves szurkolni vágyót! 

Képgaléria

  •  
  •  
Posted in Labdarúgás

hasonló bejegyzések

Skip to content