loader image
Menü Bezárás
Slider

Heréd LC - Héhalom SE

felkészülési mérkőzés

2020. június 04. (csütörtök) 18:45

helyszín: Herédi Sporttelep

0
0

Heréd LC

Heves Megyei I. osztály
7. helyezettje

Heréd LC

Heves Megyei I. osztály
8. helyezettje

Héhalom SE

Nógrád Megyei I. osztály
4. helyezettje

Héhalom SE

Nógrád Megyei I. osztály
4. helyezettje

2020. június 4.-én volt a trianoni békeszerződés 100. évfordulója, amire a magyar nemzet szomorúan, nehéz szívvel gondol vissza, mivel az ország még mindig darabokra hullottan áll. Megemlékeztünk mi is erről a fájó döntésről, ami 100 éve született. A herédi és a héhalmi csapat focistái beálltak a kezdőkörbe, átkarolták egymást, a nézőtéren a szurkolók is felálltak és közösen énekelték el a Himnuszt.

Egy nagyon küzdelmes, kiegyenlített erők mérkőzésének lehettek tanúi a szurkolók, ugyanis mindkét oldalon kifejezetten veszélyes támadásokat vezettek a csapatok. Az első félidőben a 20. percben a herédi csapat került akcióba, amikor két kényszerítő után Ivony Attila a kapussal szembekerült, a 16-os vonalától ellőtte a labdát és hálóba talált. Ezt követően, válasz érkezett az ellenféltől a 37. percben, amikor Baranyi Richárd kapura lőtt 32 méterről, amit a kapus nem tudott kivédeni, remekül elhelyezett labda volt.

Kis szünet után elkezdődött a második félidő, ahol megint több lehetősége volt mindkét csapatnak, de a védőjátékosok mindkettő csapatnál biztosították a veszély elhárítását. Az 57. percben a Héhalom csapata akcióba lendült, amit Baranyi Richárd fejezett be egy góllal. Ezzel már be is állították a végeredményt, ugyanis ezután már nem született újabb gól.

Röviden összegezve: egy nagyon küzdelmes, dinamikus meccs volt. Talán egy kis vigaszt jelenthet, hogy az összetartozás napján, olyan csapattól szenvedtünk vereséget, amely számtalan ex herédi labdarúgó tagja. Az estét a két csapat közös vacsorával zárták le.

Heréd LC – Héhalom SE: 1-2 (1-1)

Heréd LC: Illés A./ Zsámboki Á./ Herpai G./ Erdei V./ Kuhár L./ Tari Sz./ Szabó B./ Ivony Ö./ Fótos L./ Ivony A./ Balla Z.

csereként pályára lépett: Ritzl B.,/ Juhász V./Oldal G./Majoros P./ Mag Z./ Szegedi T./Tóth M./

Héhalom SE: Kovács Á./ Balogh D./ Gerhát V./ Balogh B./ Nagy Sz./ Földi A./ Tasnádi T./ Baranyi R./ Hajdu J./ Gál B./ Polácsek M.

Molnár Zoltán (Heréd LC vezetőedző): „Nem nagyon értettem az okát…,de enyhén visszafogott teljesítménnyel álltunk neki a mérkőzéshez.”

Győri Zoltán (Héhalom SE vezetőedző): „Egy nagyon jó mérkőzést sikerült játszanunk egyenlő erő küzdelméből, amiből mi jöttünk ki győztesen.”

a mérkőzés beharangozója

Kedves Szurkolók!

Eljött az idő, amire már régóta vártunk: nem zárt kapusak a mérkőzések!!! Felnőtt csapatunk hazai pályán most csütörtökön június 4.-én 18.45 órakor edzőmeccset játszik a Héhalom csapatával. Izgalmas rangadóra számíthatunk. A fiúk rendesen látogatják az edzéseket és készülnek a következő szezonra. Ennek a munkának mindenképp meglesz a gyümölcse, aminek együtt örülhetünk majd, mint büszke szurkolók, büszke Herédiek!  

A meccsre várunk mindenkit szeretettel! Dob, duda, zászló, sör, szotyi hozható és mindenképpen ajánlott! 🙂 Töltsünk el egy kellemes időt együtt, szurkoljunk, és tanuljunk fiainktól!

Hajrá Heréd!

  •  
  •  
Posted in Labdarúgás

hasonló bejegyzések

Skip to content