loader image
Menü Bezárás
Slider

Kedvezményezett neve: Heréd Labdarúgó Klub

Pályázati felhívás neve (kódszáma): Magyar Falu Program – civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása (FCA-KP-1-2021/1)

Projekt címe (azonosító száma): A HLC ingatlanvásárlása

Szerződött támogatás összege: 5.158.750, – Ft

Támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának rövid bemutatása A Labdarúgó Klub célja a Heréd Község belterületén levő 033/35 helyrajzi számú ingatlan vásárlása, ami a sporttelep közvetlen szomszédságában helyezkedik el. A labdarúgásra használt sporttelep lakossági célokra is alkalmassá tétele, az ahhoz szükséges hely biztosítása. A sporttelepen egy műfüves pálya egy kisméretű edző pálya és egy nagy méretű élőfüves pálya található, az ingatlan beruházás kibővítése lehetővé teszi, hogy a településen kialakításra kerüljön a futópálya, kondipark, ami fellendíti a helyi sport életét és kielégíti a helyi lakosok igényeit.

Az Egyesület célja volt, a Heréd Község belterületén lévő 033/35 helyrajzi számú ingatlan megvásárlása, ami a sporttelep közvetlen szomszédságában helyezkedik el. A sporttelepen egy műfüves pálya egy kisméretű edző pálya és egy nagyméretű élőfüves pálya található. A területen számos kisebb fejlesztéseket terveznek megvalósítani rendszeres sportolás, tömegsport, versenyek, testedzés biztosításának érdekében. A Labdarúgó Klub biztosítja a támogatók dolgozóinak rendszeres testedzését és sportolási lehetőségeit, valamint elősegíti és biztosítja a helyszínt a helyi intézmények tanulóinak. Célként jelölte meg az Egyesület a labdarúgásra használt sporttelep lakossági célokra történő alkalmassá tételét, az ahhoz szükséges hely biztosítását. Az ingatlan beruházás kibővítése lehetővé teszi, hogy kialakításra kerüljön egy futópálya, kondipark, ami fellendíti a helyi sport életét és kielégíti a helyi lakosok igényeit. Ezzel a beruházással a komplexé váló sporttelep széleskörű sportolási lehetőséget biztosít az ide látogató sportkedvelők, valamint a környező települések részére.

A projekt legkésőbbi befejezési dátuma: 2021.08.30.

  •  
  •  
Skip to content