loader image
Menü Bezárás
Slider

Felsőtárkány SC - Heréd LC 0:2

A Gyöngyöshalász elleni döntetlen után a felsőtárkányi ékszerdobozba mentünk a három pontot begyűjteni. Ezúttal is remek edzésmunkával és motiváltan készültünk a héten, ellenfelünk fiatal, tehetséges csapat, szép jövő előtt, legalábbis amit a 90 perc alatt bizonyított ellenünk, de ezúttal jobbnak bizonyultunk…

A találkozó kimondottan jó iramú volt, bár az elején még méregette egymást a két csapat. Egyik csapat sem szeretett volna kinyílni. Érezhető volt, hogy egy egyéni villanás vagy egy hiba mozdíthatja el a mérkőzés menetét. Mivel hátul egyik csapat sem hibázott hatalmasat, a klasszis pedig a mi részünkről jött, Ivony Attilától a 26. percben, a vezetést mi szereztük meg.

A mérkőzést ezután kontroll alatt tartottuk, védekezésünk a helyén volt, bár belementünk a nagy rohanásba, amely abból adódott, hogy a végjátékunkba sok hiba csúszott az utolsó passzoknál, amelyből jöttek a lendületes fiatalok azon nyomban. A kapussal szemben állva is több alkalommal nem sikerült befejezni az akcióinkat. Ivony Attila, Jencsik, Fótos, Szabó Berti vagy Tari Szabi is volt nagy helyzetben, amikor már csak a kapussal álltak szemben. A védelmünk munkájával ezúttal elégedett voltam az egész mérkőzés folyamán. Az ellenfél sokat tett a gólszerzésért, de igazán néhány átlövés maradt csak meg az emlékeimben, melyeket Andrejev Illés magabiztosan ,,lenyelt”, illetve néhány beadás, amiket szintén magabiztosan hatástalanítottunk. A mérkőzés 90. percében aztán jött a mérkőzést lezáró 2. gólunk. Herpai lépett ki nagyszerűen Fótos passzából, amikor a kapussal szemben állva, a hátra futó védőjátékos fellökte. Kiállítás, 11-es. Ivony Attila értékesítette a büntetőt magabiztosan. Ezzel két játékosunk is a góllövőlista élén! Fótos Laci és Ivony Attila is 9 gólos a bajnokságban! A ráadás ezután Tóth Dani által következhetett volna a 93. percben, a csereként beálló két herédi fiatal hozott össze nagy helyzetet, Szepesi került nagyszerűen az ellenfél védelme mögé a jobb oldalon, pontos be passzát Tóth Dani rúgta el a kapus mellett, de egy védő a kapuba tartó labdát ki tudta még rúgni. Egy újabb herédi tehetséges fiatal mutatkozott be, sok sikert Szepesi Ádámnak a Heréd felnőtt csapatában.

Összességében elmondhatom, hogy elégedett voltam a csapattal a mérkőzés folyamán, noha voltak hibák, eladott labdák, de sokat tettünk, hogy a mérkőzést megnyerjük. Amiért mentünk Felsőtárkányba, azt elértük, begyűjtöttük a három bajnoki pontot, csapatként funkcionáltunk, melyekben a kiemelkedő egyéni teljesítmények sem maradtak el… Hasonló jó folytatást várom a következő mérkőzésünkön és a heti munkában is.

a bajnokság állása a mérkőzés után

  •  
  •  
Posted in Labdarúgás

hasonló bejegyzések

Skip to content