loader image
Menü Bezárás
Slider

Minden jó, ha jó a vége
Heréd LC - Gyöngyöshalász SE 4:4

A Gyöngyöshalász ellen készültünk begyűjteni a három bajnoki pontot hazai környezetben. Ezúttal is remek edzésmunkával és motiváltan készültünk a hazai fellépésünkre. Ellenfelünk jó képességű társaság hírében állt, nem is csalódtunk…

Az elejétől kezdve mindkét csapat belecsapott a közepébe. Jó iramban kezdődött a mérkőzés, amely kitartott a mérkőzés végéig. Ellenfelünk talán a legerősebb félidőt produkálta ellenünk az eddigi vetélytársaink közül. Ami roppant bosszantó volt, hogy az első félidőben szerzett három góljukból, mindhárom hatalmas egyéni hibánkból született, noha Ivony A által kétszer is tudtunk egalizálni, mi biztosra mentünk, hogy a félidő előtt egy harmadikat is bekapjunk. Így vendég vezetéssel vonultunk szünetre, pedig stabilnak és roppant motiváltnak éreztem a csapatomat, de ilyen kapott gólokkal nem segíthetjük, az amúgy is kiválóan játszó ellenfelünket. Szándékosan nem mondok neveket és konkrét szituációkat. Ami a lényeg, hogy nem férnek bele a jövőben hasonló kapott gólok

A második félidőben ellenfelünk teljesen érthetően a saját térfelén védekezett roppant stabilan. Őszintén szólva nehezen találtuk meg a rést a védekezésükben. Talán a második félidőben Jencsik ajtó-ablak helyzeténél és Ivony Attila 16-oson belüli lerántásánál voltunk közel a gólszerzéshez. Ellenfelünk élvezve a vezetésük előnyeit és a jó képességű támadóik kétszer háromszor kapuval szembe kerültek a kontráik által, amikor dönthettek volna. Meg kell jegyeznem, hogy mind ezek ellenére védőim munkájával ekkor elégedett voltam, állták a sarat ahogy tudták az ellenfél veszélyes kontráinál. Sajnos a 81. percben a negyedik góljukat mégis meg tudták szerezni. 2-4. Ekkor talán mindenki azt gondolta, hogy vége a mérkőzésnek.

Csak a játékosaim nem gondolták így, mert előbb az ismét remekül beszálló Oláh Norbi a 85. percben visszahozta a reményt, majd a 93. percben Szabó Berti egalizálta az eredményt, a sírból visszahozva a mérkőzést. Fantasztikus véghajrá volt, gratulálok csapatomnak!

Összességében elmondható, hogy talán eddigi ellenfeleink közül a legjobban teljesítő ellenfél ellen maximálisan elégedett voltam az első félidei játékunkkal. Azonban amilyen gólokat ajándékoztunk ellenfelünknek, ez arra késztetett bennünket, hogy végig szaladjunk az eredmény után. A sírból hoztuk vissza döntetlenre a mérkőzést, amiért dicséret illeti a csapatomat, olyan mentális erőről tett tanúbizonyságot, amelyre a legerősebb csapatok képesek csak! Ami azonban biztos, hogy nem ajándékozhatunk ilyen gólokat a jövőben ellenfeleinknek, mert a saját dolgunkat nehezítjük és nehezítettük például a múlt héten is. Sok sikert a Gyöngyöshalásznak, aki jó futballt játszott az egész mérkőzés folyamán.

a bajnokság állása a mérkőzés után

  •  
  •  
Posted in Labdarúgás

hasonló bejegyzések

Skip to content