loader image
Menü Bezárás
Slider

Edzőpálya

Szeretettel várunk minden sportolni vágyót! – ez lehetne az edzőpálya szlogenje. A 3000 m2-es területen gondozott füvön, kihelyezett focikapukkal adódik sportolási lehetőség.

A pálya nyitva tartása állandó, a Kápolna utcáról a hídhoz közel nyíló kis közön át közelíthető meg. A műfüves pályával szemközti kapun lakat nincs, az a tetején lévő billenőzár felemelésével nyitható.

A pálya egyedül labdarúgócsapatok edzéseinek idejében foglalt. Előzetes egyeztetés alapján világításának bekapcsolásáról is gondoskodunk! A meccsek, edzések időpontjai a naptárban megtekinthetőek.

Jelenleg sajnos a labdarúgáson kívül még igen korlátozott lehetőségeket tudunk nyújtani. Ennek ellenére természetesen most sem csak focira alkalmas ez a terület, és ha más tevékenységhez eszközök beszerzésére igény lenne, szívesen veszem megkeresését!

Centerpálya

A fő labdarúgó-pálya 6 csapatunk mérkőzéseinek helyszíne, melyekből a szezon alatt átlagban heti három, éves szinten pedig ~90 meccsnek ad helyet. Mindemellett az edzések egy kisebbik részét is tartják a csapatok.

A gyep megfelelő állapotának fenntartásához sok anyagi- és munkaerő befektetés szükséges, és jelenlegi kihasználtságát csak a szükséges pihenési idejének elvesztésével lehetne fokozni. Ezen túlmenően a pálya mellett közvetlenül helyezkedik el a pálya locsolórendszere, melyek közelében a felügyelet nélküli használat nem is csupán anyagi kárt, de akár balesetveszélyt is okozhatna.

Legtöbbször a nagy pályánk használatára futás céljára lenne igény a lakosság részéről, mely teljesen érthető. Sajnos ez a vonal-menti rendszeres használat nem csak egy futásra hamarosan kedvezőtlen fű nélküli tömör (vagy eső esetén saras) talajt eredményezne, de a locsolórendszer elválasztása sincs megoldva az útvonaltól. Futásnál szintén nem ideálisak az éles kanyarok, a pálya sarkainál lévő kis hely pedig szinte derékszögű fordulást eredményezne.

A sportöltöző mellett még  soron következő álmunk egy atlétikai gumiburkolatú futópálya megvalósítása, mely minden sportolni vágyó helyi lakos számára hatalmas előrelépés lehetne!

Műfüves pálya

A 22×42 méteres, labdafogó hálós és palánkos pálya klubunk egyik sikerpályázatának eredménye. Telefonos egyeztetés után bérlése bárki számára lehetséges. A pálya használatára a következő időtartamokban van lehetőség:

       hétfő:  14:00-20:00
        kedd:  14:00-20:00
     szerda:  14:00-20:00
csütörtök:  14:00-22:00
     péntek:  14:00-22:00
  szombat:  09:00-15:00
 vasárnap:  14:00-18:00

Bérleti díja 3000 Ft/óra
világítás esetén további 500 forint/óra 

  •  
  •  
Skip to content