loader image
Menü Bezárás
Slider

Besenyőtelek SC - Heréd LC 2:2

Besenyőtelek ellen készültünk begyűjteni a három bajnoki pontot idegenben. Bohus Jánossal kiegészülve, akivel a háttérstábban erősödtünk, ismét remek edzésmunkával és motiváltan készültünk az idegenbeli fellépésünkre. Tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk. Ellenfelünk jó képességű, a párharcokban erős csapat, a hazai pálya előnye is mellettük lesz.

Nem is csalódtunk, egy jó iramú első félidőben ellenfelünk megsanyargatott rendesen. Nem riadtak vissza az előre rúgott, keresztbe ívelt labdáktól, amire a jó képességű támadóik nagyon agresszíven startoltak, hibára kényszerítve a hátsó alakzatunkat. Sajnos az első félidőben a széleken többször a bizonytalanságunkat kihasználva mögénk is tudtak kerülni, amikből kétszer- háromszor is nehéz helyzetbe hoztak minket a kapunk előtt, egy ilyen szituációból be is tudtak találni a 30. percben. Az akcióink az első félidőben nehezen épülgettek, azért időnként odaértünk a kapujuk elé és a 42. percben Ivony A. révén sikerült is az egyenlítés.

Sokkal nagyobb határozottságra volt szükség a második félidőben és a bizonytalanságok elhagyására. Előre is léptünk ezen a téren, ugyan az iram nem esett vissza, ellenfelünk elsősorban pontrúgásaik által veszélyeztettek, illetve a szélről bejött labdáik kezelésében kellett helyt állnunk. Abszolút sikeresen tettük ezt, pedig nem lehetett azt mondani, hogy ellenfelünk egy rövid ideig is lemondott arról a szándékáról, hogy megszerezze a második gólját. Sajnos a 71. percben ez sikerült is nekik, egy szélről beívelt labda átszállt a hosszúra, ellenfelünk szinte lehetetlen helyzetből vissza tudta rúgni a hosszú kapufát is érintve becsorgott a kapunkba.

Ezután a mérkőzés a mi támadásépítéseinkről kezdett szólni, több alkalommal is a gólvonalról tisztázott ellenfelünk, vagy maradtunk le a becenterezett labdákról, vagy lövéseinket blokkolták hősiesen. Ivony A, Jencsik vagy a jól beszálló Oláh Norbi lövése is jó irányba tartott, de ellenfelünk blokkja hatástalanította ezeket. Egy biztos, tudtunk fordulatszámot váltani, melynek eredményeképpen Ivony A. második gólját is megszerezve a 90. percben Szabó Berti beadásából, döntetlenre hoztuk a mérkőzést. A 93. percben jöhetett volna a ráadás! Jencsik szögletére Tari Szabi érkezett nagy lendülettel és 6 méterről leadott fejese kerülte el a kaput centiméterekkel.

A mérkőzés véget ért, egy erős ellenfél otthonából értékes pontot hoztunk el, amelyet meg kell becsülnünk. Gratulálok a csapatomnak, mert végig nagyot küzdött. Mind a két kapu előtt adódtak helyzetek, összességében igazságos eredmény született.

Szeretném továbbá megjegyezni, hogy a csapat részvétét fejezi ki a herédi származású Huszár Korinna családjának, aki tragikus autóbalesetben vesztette életét a héten.

a bajnokság állása a mérkőzés után

  •  
  •  
Posted in Labdarúgás

hasonló bejegyzések

Skip to content