loader image
Menü Bezárás
Slider

tájékoztató oldal a sportöltöző beruházásról

MIT NYÚJT AZ ÖLTÖZŐ A HERÉDIEKNEK?

 • Célunk egy modern, európai színvonalú sporttelep megépítése ahol a lakosság több fajta sportot űzhet, kellemesen kapcsolódhat ki és járulhat hozzá egészségéhez. Ehhez folyamatos, következetes építkezés vezet!

 • Az épülő multifunkciós öltözőépület nem csak egy labdarúgó sportöltöző, hanem egy ilyen lakossági sportközpont alapköve is.

 • Megépítésével már a következő lakossági funkciókat is el fogja látni:

  • belső kondi- és fitneszterem

  • szauna és hideg merülőkád (A terven ezt jelölte Jacuzziként az építész. Kérdés helyett támadást kaptunk. Aki támadni akar támad, aki építeni kérdez,egyeztet!)

  • külön lakossági mosdó és zuhanyzóhelyiségek

  • felszerelt egészségügyi szoba, ahol sérülés, egészségügyi szükséghelyzet esetén a kiérkező vagy egy mérkőzésen helyben lévő képzett személy életet is menthet

  • klubhelyiség, ami a művelődési házhoz hasonló bármely funkció ellátása mellett helyt ad ittalvós gyerektáborok szervezésére is. Legyen az egy foci, vagy egy angoltábor, megkötés nincs!

  • Állandó vendégszoba: falunk vendégei, beruházások távolról érkező szakembereinek, zarándokoknak, vagy havária-állapot miatt (például házégés) elszállásolni szükséges helyi lakosok számára.

Földszinti helyiségek

2 gépjármű és egyben a pályafenntartó kistraktor elhelyezésére alkalmas. Bejárattal rendelkezik a sport utca felől, illetve a traktor számára a pálya felől.

Mindemellett a különböző szerszámok tárolására is felhasználásra kerül.

Több öltözőre van szükség a vendég és hazai csapat számára, illetve már női csapatokról is beszélhetünk.

Minden öltözőterem külön vizesblokkal rendelkezik, egy öltöző a szauna és jacuzzi, egy pedig a konditerem mellett található, így lakossági felhasználási igényeket is kielégíti.

A kis bírói öltözők is saját illemhellyel, zuhanyzóval rendelkeznek a kulturált fogadás érdekében.

A labdarúgó club edzéseihez és meccseihez is rengeteg sporteszköz, ruházat szükséges, nem beszélve az esetleges több szakosztály (röplabda, atlétika) megjelenéséről.

A jelenleg is több, mint 150 tag és számos csapat felszerelésének tisztításához nyújt modern és rendezett feltételeket.

Nem csupán MLSZ előírás, de előforduló kisebb elsősegély-nyújtásokhoz, nagyobb baj esetén a szakszerű és gyors orvosi ellátás elősegítéséhez szükséges.

Edzések, meccsek, lakossági sporttevékenység és gyermektáboroztatás során is nagyon fontos szerepet tölthet, nem túlzás azt mondani, életet menthet.

A szauna és a kádis alkalmas lesz mind a sportolók, mind a lakosság egészséges relaxációs igényeinek kiszolgálására. A két eszköz egymás melletti helyiségben helyezkedik el egy öltöző mellett, így könnyen használható együttesen (szaunázás után különösen egészséges és kellemes, ajánlott a hideg vizes kádas merülés)

Emeleti helyiségek

A klubterem a létesítmény egyik legfontosabb, közösségi helyszíne.

Sport- és lakossági közösségi eseményekre egyaránt alkalmas. Csapatmegbeszélések, meccsnézés, lakossági magányszemély-rendezvények (nyugdíjas búcsúztató, különböző ünneplések) egyaránt használhatnák.

Nem lehet eléggé hangsúlyozni a gyerektáborok fontosságát (nem csak sporttáborokról beszélhetünk). A terem átmeneti ágyakkal alkalmas alvóhelynek is, a szinten található két öltöző pedig a gyerekek holmijainak tárolására.

Mind a sportolók, mind a lakosság erőnléti edzéseihez alkalmas.

 

Fontos cél, hogy ne csak férfiak számára feleljen meg erőnléti gépekkel és súly-eszközökkel, de a hölgyek számára is nyújtson futó-, fitneszgépekkel sportolási lehetőséget.

Több öltözőre van szükség a vendég és hazai csapat számára, illetve már női csapatokról is beszélhetünk.

Minden öltözőterem külön vizesblokkal rendelkezik, egy öltöző a szauna és jacuzzi, egy pedig a konditerem mellett található, így lakossági felhasználási igényeket is kielégíti.

Településünk messziről jött vendégei (például beruházás miatt távolról jött szakemberek, tervezők), áthaladó zarándokok fogadására is alkalmas.

 

Sosem tudhatjuk, előre nem látható okból (tűzeset, árvíz) mikor fordulhat elő, hogy egy ház lakhatatlanná válik, így bajba jutott lakosok átmeneti elszállásolására is megfelelő.

Helyiség a sporttelep adminisztrációs- és pályázati ügyeinek intézéséhez, megbeszélésekhez, szűkkörű tárgyalásokhoz.

képgaléria

 •  
 •  
Skip to content