loader image
Menü Bezárás
Slider

Várjuk az Ön ötleteit is!

Ha minden a tervek szerint alakul, a sportöltöző-projekt megvalósulásával egyesületünk igazi mérföldkőhöz érkezik: Lehetősége lesz falunk igazi, multifunkciós sporttelepévé alakulni. Egy ilyen beruházás olyan infrastruktúrát és “nívót” képes biztosítani, mely sokkal több szabad- és akár beltéri sportolási lehetőséget biztosít, és utat jelöl ki egy új irány felé: sportoló faluvá válni!

Mindehhez azonban két dolog elengedhetetlen: ezt a fejlődési lehetőséget sem érdeklődés, sem ötletek nélkül nem lehet igazán kihasználni! Ezért döntöttünk úgy, hogy még időben megnyitunk egy ötletgyűjtő felületet, melyhez az Ön meglátásaira, elképzeléseire is számítunk!

ötletgyűjtő

felhasználhatóság: legszéleskörűbben felhasználható fejlesztés lenne. A már kialakított pályavilágítást is jól kihasználná a téli hónapokban.

állapot: egyelőre egyeztetések folynak, egyáltalán elférne-e a sporttelepen megfelelő hosszúsággal, ívekkel, illetve tájékozódás a nagyságrendi költségeiről.

felhasználhatóság: főként férfiak erőnléti edzéséhez. Jól összeköthető más sportokkal, főként a futással. Karbantartási igénye, amortizációja gyakorlatilag nulla, egyszerű befektetéssel ad jó mozgási lehetőséget.

állapot: tájékozódás a bekerülési költség nagyságrendjéről, szükséges járulékköltségekről (tervezés engedélyeztetés)

egy pásztói pálya:

felhasználhatóság: érdekes, új sport, mely illeszkedik a labdarúgáshoz

állapot: TAO-ban lehetséges rá pályázni, további tájékozódás, igényfelmérés

Több sport van, mely a meglévő füves pályán - ha nem is feltétlenül profi feltételekkel - folytatható lenne, hiszen nem szerethet mindenki focizni. Itt érkezünk egy következő lépéshez, amit majd egyszer az Önkormányzattal közösen meg kell oldanunk: az igényfelmérés, érdeklődés felkeltésének, majd a többletszervezésnek szükségessége. Például a következő sportok merülhetnek fel, várjuk a tovább ötleteket, igényeket:

  • röplabda
  • strandröplabda homokpályán
  • tollaslabda

felhasználhatóság: alacsony költséggel, kis helyigénnyel egy viszonylag népszerű és könnyen játszható sportra teremtenénk meg a lehetőséget

megszerzett forrású ötletek

felhasználhatóság: egészséges és kellemes, egyre elterjedtebb kikapcsolódási forma, az új épületben elhelyezhető.  

állapot: a sportöltöző projekttel egyben

felhasználhatóság: téli időszakban és rossz időben főleg, de nyáron is népszerűek a különböző fitneszgépek, erőnléti eszközök. Közösségi beruházással és felhasználással a lakosok nem csak költséget, de helyet is spórolnak otthonukban.

állapot: a sportöltöző projekttel egyben

felhasználhatóság: gyakorlatilag korlátlan. Kisebb és szolidabb családi, baráti, céges, önkormányzati rendezvények, gyerektáborok, csapatmegbeszélések...

állapot: a sportöltöző projekttel egyben

megvalósult ötletek

felhasználhatóság: a sporttelep mindhárom pályájának világítása megvalósult, így bármely tevékenységet azon éjszaka is lehetővé teszi 

felhasználhatóság: edzésekhez, társaságok hobbijátékához, települési sportrendezvényekhez

  •  
  •  
Skip to content