Menü Bezárás

Heréd LC felnőtt

Heves Megyei I. osztály

Heréd LC felnőtt

Heves Megyei I. osztály

FC Hatvan U19

NB III. osztály

FC Hatvan U19

NB III. osztály

0
0

Május 27.-ei edzőmeccs összefoglaló

A 75 nap sok vagy kevés azt relatív megítélni (bár volt aki 80 nap alatt körül utazta a Földet). Ennyi idő telt el azóta, hogy mérkőzést rendeztek a herédi sporttelepen. A veszélyhelyzet korlátozása után felnőtt csapatunk az NB3-ból szereplő, előkelő második helyet elfoglaló hatvani U19-es fiataljait látta vendégül, akik kiegészültek négy felnőtt keret taggal.  

Kezdeti megilletődöttségük után eseménydúsra sikerült az első félidő. Fótos L. szerzett vezetést egy remek kényszerítő után. Nem sokkal később a vendégek egy öngóllal egyenlítettek. Próbálkoztak a csapatok, tették a dolgukat, bár a több hónapos kihagyás meglátszott a játék menetén. A félidő derekán Szabó B. újból megszerezte a vezetést, de nem sokáig örülhettünk az előnyünknek, mert Kis Kende 18 méterről egy remekbe szabott lövéssel kipókhálózta a bal felső sarkot. Így az állás 2-2. Bár lehetőségek adódtak mind a két oldalon a vezetést újból megtudtuk szeretni, az egész mérkőzésen remek formát mutató Zsámboki Á. révén, aki egy kapu előtti kavarodás után talált a hálóba. Az első félidő eredménye: 3-2.

A második félidőben mindkét szakvezető kihasználta számos csere lehetőségeit. Igaz ebben a játékrészben, már nem potyogtak a gólok, de számos eseménynek lehettek szemtanúi a kilátogató nézők. A végeredményt Szabó B. állította be egy szöglet után Ivony A. fejesét bravúrral hárította, a hatvani kapusra kipattanó labdát már nem tudta védeni.

Röviden összegezve a mérkőzés tartalmát: egy nagyon jó egyéni képességekkel rendelkező, dinamikus hatvani csapatot sikerült legyőznünk. 

Magunkról csak annyit, hogy a próbajátékra érkező játékosok biztatóan mutatkoztak be ( Ritzl B., Erdei V., Kuhár L.). Olykor sikerült tetszetős támadásokat vezetni és csapatként taktikusan játszani.
Heréd LC – FC Hatvan 4:2 (3:2)

Heréd LC:
Ritzl B. / Szegedi T. / Tóth M. / Erdei V. / Zsámboki Á. / Ivony Ö. / Balla Z. / Szabó B. / Tari Sz. / Ivony A. / Fótos L.

csereként pályára lépett:
Andrejev I.(kapus) / Jobbik M / Mag Z / Kiss E / Juhász V. / Oldal G. / Herpai G. / Tóth B. / Kuhár L.

Gólszerző: Szabó B.(2), Fótos L, Zsámboki Á., illetve Erdei V.(öngól), Kis Kende

Molnár Zoltán (Heréd LC vezetőedző): Májusi összejövetelünk után örültem a mérkőzés létrejöttének, eredménye előtt természetesen a mérkőzés játék volt a lényeges. Egy remek képességű fiatal csapat ellen elégedett voltam a látottakkal. Természetesen már a következő szezonra való készülés is szempont volt. Látottak alapján jó irányba haladunk.

Szén László (Fc Hatvan U19 edző): Három hónap kihagyás után mind a két csapat játékában látszott a hiányosság, de a hazai csapat játékában látszott a nagyobb rutin és így megérdemelt a hazai siker.

  •  
  •  
Posted in Labdarúgás, Uncategorized

hasonló bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük