loader image
Menü Bezárás
Slider

Heréd LC felnőtt

Heves Megyei I. osztály

Heréd LC felnőtt

Heves Megyei I. osztály

FC Hatvan U19

NB III. osztály

FC Hatvan U19

NB III. osztály

0
0

Május 27.-ei edzőmeccs összefoglaló

A 75 nap sok vagy kevés azt relatív megítélni (bár volt aki 80 nap alatt körül utazta a Földet). Ennyi idő telt el azóta, hogy mérkőzést rendeztek a herédi sporttelepen. A veszélyhelyzet korlátozása után felnőtt csapatunk az NB3-ból szereplő, előkelő második helyet elfoglaló hatvani U19-es fiataljait látta vendégül, akik kiegészültek négy felnőtt keret taggal.  

Kezdeti megilletődöttségük után eseménydúsra sikerült az első félidő. Fótos L. szerzett vezetést egy remek kényszerítő után. Nem sokkal később a vendégek egy öngóllal egyenlítettek. Próbálkoztak a csapatok, tették a dolgukat, bár a több hónapos kihagyás meglátszott a játék menetén. A félidő derekán Szabó B. újból megszerezte a vezetést, de nem sokáig örülhettünk az előnyünknek, mert Kis Kende 18 méterről egy remekbe szabott lövéssel kipókhálózta a bal felső sarkot. Így az állás 2-2. Bár lehetőségek adódtak mind a két oldalon a vezetést újból megtudtuk szeretni, az egész mérkőzésen remek formát mutató Zsámboki Á. révén, aki egy kapu előtti kavarodás után talált a hálóba. Az első félidő eredménye: 3-2.

A második félidőben mindkét szakvezető kihasználta számos csere lehetőségeit. Igaz ebben a játékrészben, már nem potyogtak a gólok, de számos eseménynek lehettek szemtanúi a kilátogató nézők. A végeredményt Szabó B. állította be egy szöglet után Ivony A. fejesét bravúrral hárította, a hatvani kapusra kipattanó labdát már nem tudta védeni.

Röviden összegezve a mérkőzés tartalmát: egy nagyon jó egyéni képességekkel rendelkező, dinamikus hatvani csapatot sikerült legyőznünk. 

Magunkról csak annyit, hogy a próbajátékra érkező játékosok biztatóan mutatkoztak be ( Ritzl B., Erdei V., Kuhár L.). Olykor sikerült tetszetős támadásokat vezetni és csapatként taktikusan játszani.
Heréd LC – FC Hatvan 4:2 (3:2)

Heréd LC:
Ritzl B. / Szegedi T. / Tóth M. / Erdei V. / Zsámboki Á. / Ivony Ö. / Balla Z. / Szabó B. / Tari Sz. / Ivony A. / Fótos L.

csereként pályára lépett:
Andrejev I.(kapus) / Jobbik M / Mag Z / Kiss E / Juhász V. / Oldal G. / Herpai G. / Tóth B. / Kuhár L.

Gólszerző: Szabó B.(2), Fótos L, Zsámboki Á., illetve Erdei V.(öngól), Kis Kende

Molnár Zoltán (Heréd LC vezetőedző): Májusi összejövetelünk után örültem a mérkőzés létrejöttének, eredménye előtt természetesen a mérkőzés játék volt a lényeges. Egy remek képességű fiatal csapat ellen elégedett voltam a látottakkal. Természetesen már a következő szezonra való készülés is szempont volt. Látottak alapján jó irányba haladunk.

Szén László (Fc Hatvan U19 edző): Három hónap kihagyás után mind a két csapat játékában látszott a hiányosság, de a hazai csapat játékában látszott a nagyobb rutin és így megérdemelt a hazai siker.

  •  
  •  
Posted in Labdarúgás, Uncategorized

hasonló bejegyzések

Skip to content