loader image
Menü Bezárás
Slider
0
0

Heréd LC ifi

Heréd LC

Heves Megyei I. osztály
8. helyezettje

Andornaktálya SE ifi

Héhalom SE

Nógrád Megyei I. osztály
4. helyezettje

Lesz utánpótlás!
Heréd LC - Andornaktálya SE ifi: 3-1 (2-0)

U19: Heréd LC – Andornaktálya SE 3-1 (2-0) Heréd LC: Birtalan Ár. – Vida Á., Birtalan Ák., Tábi D., Kiss B. – Tóth D., Oláh N. – Hegedűs D., Korsós D. (Koren M., 46′), Koreny K. – Robotka L. Gól: Oláh N. (18′), Tóth D. (45′), Robotka L. (88′) ill. Szklenár N. (90′) Jók: mindenki 

Bedő Tamás (edző): 

A mai napon a keret adta lehetőségekhez mérten álltunk fel és választottunk taktikát, ami a stabil védekezés és a kontrajáték volt.

A mérkőzés 18. percében Oláh Norbert lépett ki a félpályánál a labdával, lehagyta védőit, majd körülbelül 10 méteres távolságból a jobb alsó sarokba gurított. (1-0)

A 45. percben Robotka Leonárd próbálta indítani Tóth Dánielt, a védőkben elakadt labdát Tóth egy kis szerencsével még maga elé tudta tenni, majd körülbelül 16 méterről a kapuba továbbította azt. (2-0)

A 88. percben Oláh Norbert végzett el gyorsan egy szabadrúgást, a kiugró Tóth Dániel elvitte a kapus mellett a labdát, majd az alapvonalról a középen érkező Robotka Leonárdhoz passzolt, aki közelről nem hibázott. (3-0)

A mérkőzés 90. percében egy szabálytalanságot követően Szklenár Norbert 20 méterről kilőtte a kapu bal alsó sarkát, ezzel beállítva a 3-1-es végeredményt!

Jó százalékban használtuk ki helyzeteinket, és zárt védekezésünket az ellenfél nem bírta feltörni. A múlt heti mérkőzéshez képest okosan és taktikusan játszottunk a meccs végéig. Jól felkészített csapat ellen tartottuk itthon a három pontot!

mérkőzésdiagram

előző és következő mérkőzések

  •  
  •  
Posted in Labdarúgás

hasonló bejegyzések

Skip to content