loader image
Menü Bezárás
Slider

HLC 2020. 6. hét összefoglaló

felnőtt csapat téli kupa

Imola-Hírlap Téli Kupa – 3. forduló – 2020. február 8. 14:00, Hatvani Népkert Sporttelep Pétervására SE–Heréd LC 2–4 (2–3) Kezdőcsapatunk: Andrejev I. – Tóth M., Herpai G., Szabó B., Zsámboki Á. – Tari Sz., Balla Z., Szegedi T., Boros J., Fótos L. – Ivony A. Csereként pályára lépett: Magyar B., Kiss E., Juhász V., Tóth D., Oldal G., Jobbik M. Gól: Szilágyi Á. 2, ill. Fótos L. 2, Ivony A., Boros J.

Felnőtt csapatunk csoportelsőként jutott tovább az Imola-Hírlap Téli Kupa „E” csoportjából. Gyönyörű napsütéses időben, kiváló ellenfél ellen vívtuk a csoport zárómérkőzését! Mivel nekünk mindenképpen győzni kellett a továbbjutáshoz, már az első perctől támadóan léptünk fel. Ennek eredményeként Fótos révén sikerült megszerezni a vezetést (0-1). Gólunk után a Péterkeiek egy szép támadást követően egalizáltak (1-1). Nem sokkal később Fótos megint megrázta magát és egy egyéni akció végén betalált az ellenfél kapujába. Ezzel ismét vezettünk (1-2). Pár perccel később egy remekbeszabott Fótos-Boros összjáték után utóbbi talált a kapuba, ezzel már 3-1 volt az állás javunkra (1-3). Talán megnyugtatott minket a kétgólos előny, kicsit alább hagyott a koncentrációnk, így az ellenfél a félidő vége előtt nem sokkal megszerezte második találatát (2-3).

A második félidőben a PSE feljebb tolta a védekezését, mindent egy lapra téve támadott. Mi a kapunk előtt jól tömörültünk, jól zártuk le a passzsávokat és több kontratámadásunk is csak csatáraink figyelmetlensége miatt nem zárult góllal. A félidő derekán Ivony egy pimasz 25 méteres átemelős góllal talált a kapuba, így megint kettő gólos volt az előnyünk (2-4). A mérkőzés hátralévő részében ellenfelünk többet birtokolta a labdát, de mezőnyfölényük meddőnek bizonyult és az eredmény már nem változott. Nagy sikernek tartjuk, hogy ebből a kiegyensúlyozott csoportból, melynek résztvevőit csak megyei 1. osztályú csapatok alkották, csoportelsőként jutottunk tovább.

Ezzel az eredménnyel csapatunk a legjobb 16 között várja a sorsolást, ahol megkapja következő ellenfelét, akivel várhatóan a jövő hétvége (február 15-16.) folyamán mérkőzhet majd meg. Jövő hét szombaton U19-es fiúcsapatunk Gyöngyösön mérkőzik meg Jászárokszállás csapatával az U19-es futsaltorna bronzmérkőzésén, immáron Bedő Tamás edző vezetésével.

fotók: HLC Kelemen Ákos, Bódi Sándor

  •  
  •  
Posted in HLC meccsek, Labdarúgás

hasonló bejegyzések

Skip to content