loader image
Menü Bezárás
Slider

Hevesen: nyugodtan…taktikusan…eredményesen! Hevesi LSC – Heréd LC 1-3

Ismételten remek heti edzésmunkával készült a csapat a hevesi katlanban történő vendégjátékunkra. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, a hevesi támadójáték roppant veszélyes.

 

A mérkőzés első félidejében ezt meg is tapasztaltuk, egy-két hevesi támadás és a pontrúgásaik alkalmával, voltak nehéz pillanataink. A mi támadásaink is több alkalommal góllal zárulhattak volna, Jencsik két alkalommal is befejezte az akciót, sajnos nem lett gól belőle. Elmondhatjuk, hogy a nagy meleg ellenére egy jó iramú első félidőben kiegyenlített játék folyt, mindkét csapat megszerezhette volna a vezetést. Mivel ez nem történt meg, a félidő 0-0-val zárult. A csapatomon egyértelmű koncentráltságot és szándékot éreztem, elégedett voltam az első félidőben látottakkal. A védekezésünkön egyértelmű stabilitást éreztem, az ellenfél támadójátékát dicsérik a kidolgozott lehetőségeik. Ráadásul a támadásainkban Fótos, Jencsik, Ivony A. illetve Szabó Berti által több veszélyes akciót is vezettünk.

 

A második félidő hasonló képet mutatott. Tudtuk, hogy az első gól megszerzése kulcsfontosságú lehet. Mivel ez egy mesteri Szabó Berti, Fótos összjáték után sikerült a vezetést megszerezni a második félidő közepén, majd néhány percre rá fordított szereposztásban Fótos gólpasszából Szabó Berti fejezte be az akciót, nagy lépést tettünk a célunk felé, a három pont megszerzése felé. Tudtuk, hogy ezzel nincs még vége a mérkőzésnek, ezután egy nagy hevesi nyomás következett, elsősorban pontrúgásaik, átlövéseik által, eközben mi formás kontrákat vezettünk több alkalommal, szintén a Fótos-Szabó Berti-Jencsik és Ivony A. négyes által. Egy veszélyes szélről, erősen belőtt labdára Herpai Geri rakta bele ösztönösen a fejét, öngól(64.perc). A mérkőzés képe ezután hasonlóan folytatódott, erős hevesi nyomás, herédi stabil védekezés. A mérkőzést a 92. percben lezártuk azonban végérvényesen, Bírtalan és Juhász Viktor jobb oldali összjátéka után, utóbbi be passzából Ivony A. fejezte be az akciót, 3-1.

Ezúttal remek játékvezetés mellett igazán szép győzelmet sikerült aratunk, egy remek hevesi csapat ellen.

Ezúttal remek játékvezetés mellett igazán szép győzelmet sikerült aratunk, egy remek hevesi csapat ellen. A csapat teljesítménye és hozzáállása kifogástalan volt és az egyéni teljesítmények is, ki-ki a maga szerepkörében kimagaslót nyújtott. Elégedett voltam a csapattal! Készülünk a jelenleg második helyen álló Energia SC. Gyöngyös elleni, hazai pályán történő sikeres folytatásra. 

a bajnokság állása a mérkőzés után

  •  
  •  
Posted in Labdarúgás

hasonló bejegyzések

Skip to content