loader image
Menü Bezárás
Slider

hétvégi mérkőzések: Felnőtt téli kupa, U15 Futsal, U19 Futsal rájátszás

Felnőtt csapat - téli kupa

A Heréd LC felnőtt csapata a Helasz téli kupa 2. fordulójában a Héhalom SE csapatával méri össze tudását. A mérkőzés érdekessége, hogy a Győri Zoltán által menedzselt egyletnél több, volt Heréd LC labdarúgó is játszik (Baranyi R., Földi A., Nagy Sz., Balog B, Balogh D, Szívós R). Ellenfelünk remekül szerepel a megyéje bajnokságában, az őszi szezont a 4. helyen zárták. Érdekes, izgalmas mérkőzésre van kilátás. Sajnos a mi csapatunkban Aranyos Márk eltiltás miatt és a góllal debütáló friss szerzeményünk Boros János nem lép pályára.

U19 - Futsal

U19-es csapatunk már a futsal rájátszásban érdekelt, mivel a hatvani csoportmérkőzések során maga mögé utasította a Lőrinci, a Buják és a Boldog csapatát.
A mérkőzések helyszíne: Eger Pásztorvölgyi Iskola
9:50 Heréd LC – Maklár SE , győzelem esetén 12:20 az Eger – Egerszalók győztesével játszanánk, ami azt jelenti, hogy február 15-én Gyöngyösön játszhatnánk az 1. vagy a 3. helyért.

U15 - Futsal

U15-ös csapatunk a hatvani 5 sz. általános iskolában a téli futsal bajnokság 3. játéknapján szombaton kettő mérkőzést játszik a Kék Duna Se és a Petőfibánya SK csapataival.
A mérkőzések időpontjai: 9:40, illetve 11:20
Fiataljainknak még van esélye tovább jutni a rájátszásba.

  •  
  •  
Posted in HLC meccsek, Labdarúgás

hasonló bejegyzések

Skip to content