loader image
Menü Bezárás
Slider

Abonyban azt mondtuk: "Legyen Tánc"!
Füzesabonyi SC - Heréd LC 3:4

Múlt heti vereségünk után javítani jöttünk a Füzesabony otthonába. Jó pályán, egy fiatal, lendületes, motivált csapat volt az ellenfelünk, aki a múlt héten Egerszalókon győzött 4-2-re.

Az első félidő kedvezően indult a számunkra, a 16. percben Fótos magabiztosan értékesítette helyzetét, amelyre még tudtak a 24. percben válaszolni, de aztán jött újabb két Fótos találat, így a félidőben 3-1 volt a javunkra. Az első félidő úgy telt, ahogy a bevezetőnkben említettem, lendületes, motivált ellenfél veszélyesen indultak a kapunk felé, sokat futó, sokpasszos játékból vagy a védelmünk mögé berúgott labdákkal. A védelmünknek a helyén kellett lennie… A mi támadásainkkal ellenben Ők nem tudtak mit kezdeni három alkalommal is az első félidőben, a harmadik találatunk például igazán minőségire sikerült…

Meg kell említenem, hogy remek kiszolgálások mellett Fótos Laci tarthatatlan volt az első félidőben és az egész mérkőzés folyamán.

A második félidőben, a 60. percben egy újabb Fótos találattal növelni tudtuk az előnyünket, ellenfelünk azonban a mérkőzést mégsem adta fel. Folyamatosan támadásban maradtak és előbb a 63. percben szépíteni tudtak, illetve több alkalommal Andrejev Illésnek és a védelmünknek a helyén kellett lennie. Ellenakcióink végén mi is több alkalommal növelni tudtuk volna az előnyünket Szabó Berti, Ivony vagy akár Fótos révén. Végül csak a 92. percben tudott ellenfelünk szépíteni, aminek már nem volt jelentősége, csak hogy kozmetikázzon az eredményen.

Füzesabonyi győzelmünk értékét növeli, hogy egy jó teljesítményt nyújtó ellenfelet győztünk le, összességében végig vezetve, kézben tartva a mérkőzést. Csapatom hozzáállásával és teljesítményével elégedett voltam, nehéz mérkőzésen gyűjtöttük be a 3 pontot idegenben, a füzesabonyi csapat sok gondot fog még okozni az ellenfeleinek a bajnokságban. Jobbulást kívánok a sérültjeinknek, Szabó Bertinek és Herpai Gerinek, akiket le kellett cserélni a mérkőzés folyamán. Gratulálok Fótos Lacinak a kiváló egyéni teljesítményéért, a 4 góljáért és a góllövő listán, hogy átvette a vezetést. Készülünk a hasonló jó folytatásra hazai pályán az Eger csapata ellen.

nehéz mérkőzésen gyűjtöttük be a 3 pontot idegenben

a bajnokság állása a mérkőzés után

  •  
  •  
Posted in Labdarúgás

hasonló bejegyzések

Skip to content