loader image
Menü Bezárás
Slider

Heréd LC - Hatvan U19

felkészülési mérkőzés

2020. június 09. (kedd) 18:30

helyszín: Herédi Sporttelep

0
0

Heréd LC

Heves Megyei I. osztály
7. helyezettje

Heréd LC

Heves Megyei I. osztály
8. helyezettje

FC Hatvan U19

NB III. osztály

Héhalom SE

Nógrád Megyei I. osztály
4. helyezettje

A koronavírus okozta helyzet miatt kevés klub kezdte újra az edzéseket, tehát a további gyakorlást azok a csapatok biztosítják a számunkra, akikkel az elmúlt hetekben is játszottunk már: most jönnek a visszavágók!

Megint egy dinamikus meccsben volt része a nézőközönségnek, mindkét csapat ügyesen passzolta ki a másikat. Máris a meccs elején, a 3. percben egy kontra támadásból a hatvaniak kerültek fölénybe, mikor Fellner K. bepasszolta a kapus mellett a labdát a hálóba.

Nem kellett annyira sokat várni, ugyanis a 23. percben sikerült a herédi csapatnak egyenlíteni. A támadást vezetve Ivony Attilához került a labda, amit kapura lőtt, viszont a kapus ezt bravúrral védte, de már Kuhár L. lövését nem tudta védeni a hálóőr. Kuhár L. a kipattanót belőtte a hosszú balalsó sarokba, remekül elhelyezett labda volt.

Több sikeres helyzetkihasználás már csak a második félidőben volt. A 73. percben a herédi csapat szögletet végezhetett el, amit Ivony Attila az 5-ösön belülről a kimozduló kapust megelőzve a kepu közepébe bólintott. A meccset végül Szabó Bertold zárta le a 84. percben, mikor a herédi csapat kipasszolta az ellenfél játékosait. A 16-oson belül Kis Erikhez került a labda, amit visszapasszolt Szabó B.-nak, aki egy csel után 15 méterről a jobb felsőbe talált be.

Heréd LC – FC Hatvan U19 3-1(1-1):

Heréd LC felnőtt:

Ritzl B., Szegedi T., Erdei V., Tóth M., Zsámboki Á., Kuhár L., Balla Z., Szabó B., Ivony A., Fótos L.

csereként pályára lépett:

Illés A., Juhász V., Kiss E., Oldal G., Ivony Ö., Mag Z., Herpai G.

Hatvan U19:

Inczédi G., Bakti N., Labát K., Kiss B., Dolhai S., Rajzinger, Török, Kis, Fellner K., Szabó D., Vályi F.

Molnár Zoltán (Heréd LC vezetőedző):Elégedett voltam a csapattal mind a tartalmat, mind az eredményt illetően. A jó képességű fiatal csapatot ismét sikerült legyűrnünk. Gratulálok a csapatnak! Jobb érzésem van, mint a múlt heti visszafogottabb mérkőzés után.”

Szén László (FC Hatvan edző):Jó iramú mérkőzést játszottunk hazai csapat ellen. A nagyobb rutin döntött a hazaiak javára.”

a mérkőzés beharangozója

 

A héten kettő felkészülési mérkőzést játszik felnőtt csapatunk. Mivel már elég sok csapat befejezte a futball tavaszt, illetve a vírus kihirdetése után nem is folytatta, ezért korlátozottak a választási lehetőségek az edzőpartnerek keresésében. Mi nem sokat keresgéltünk, hanem az elmúlt két hétben választott ellenfelekkel játszunk egy-egy újabb mérkőzést.

A május eleje tartó edzések és edzőmérkőzések mindenképpen hasznosak voltak a csapat számára, mint morálisan, mint szakmailag, mint esetleg új játékosok kiválasztása tekintetében. A nyári felkészülés a 2020/21-es bajnokságra július 14-én kezdődik és a héten ezzel a két mérkőzéssel zárjuk mi is a 2020-as futball tavaszt. 

2020. 06.09. (kedd)  18:30 – Heréd LC – FC Hatvan U19, Helyszín: Heréd Markó Ferenc Sporttelep
2020.06.13. (szombat) 17:00 – Heréd LC – Héhalom SE, Helyszín: Heréd Markó Ferenc Sporttelep

Bízunk benne, a mérkőzések kellően bejáratták a csapatunk, és a hatvani csapat ellen a 4-2 höz hasonlóan jó eredménnyel, a Héhalomnak pedig az 1-2 után visszavágással tudunk szerepelni.

Szeretettel várunk minden kedves szurkolni vágyót! 

  •  
  •  
Posted in Labdarúgás

hasonló bejegyzések

Skip to content