loader image
Menü Bezárás
Slider

Fejlesszük együtt a lakossági sportlehetőségeket!

A sporttelep szabadon felhasználható pénzzel nem rendelkezik. Az önkormányzattól kapott éves 1,5 millió forintnyi támogatás a közműdíjak, és egyéb megkerülhetetlen költségek kifizetésére létfontosságú.

A TAO-támogatásokat pályázati rendszerben, futball-fejlesztésre kapjuk és költhetjük. Bár a szép sporttelep, pályavilágítás, öltözőépület a falunk közös értéke, nagyon jó lenne, ha a focin kívül más sportokra is lehetőséget tudnánk teremteni. Ebben tudnánk nagyot előrelépni az adó 1% felajánlásokkal!

Ha Ön még nem rendelkezett adójának 1%-áról, arra kérjük ne hagyja veszni azt! A nyilatkozatok postára adásának (nem a beérkezésnek) határideje Május 20.

mire gyűjtünk?

Kizárólag olyan eszközökre, amikkel a focin kívül is új sportlehetőségek nyílnának a gyermekek, felnőttek számára. A pálya nyitva áll, és bármikor várnák Önt, gyermekét egy kis kikapcsolódásra!

A felajánlásokat a lenti képen látható eszközök beszerzésére gyűjtjük, melyekkel minden sportolni vágyó herédi lakos, gyermek számára szeretnénk új sportolási lehetőségeket teremteni! Ezek:

– kültéri ping-pong asztal
– lábtenisz pálya
– kültéri tornaállvány
– kamera a sportesemények fotózásához és felvételéhez, emlékgyűjtéshez
ha jobb ötletet kapunk, természetesen figyelembe vesszük

hogyan segíthet?

Ma már rengeteg ember adóbevallása automatikusan készül, így egyre kevesebben nem is rendelkeznek adója 1%-áról. Pedig lehetőség így is van rá.

– Ha adóbevallását könyvelő készíti, csak adja meg számára egyesületünk adószámát.
– Amennyiben adóbevallását a NAV vagy munkáltatója készíti/készítette, és Ön még 1%-áról nem nyilatkozott, a következőképpen támogathatja falunk sportéletét:

https://ado1szazalek.com/felajanlom/?t=1&id=36559    ezen a linken megadva adatait, kinyomtathatja a szükséges támogató nyilatkozatot, majd küldje el azt a lakhelye szerint illetékes NAV címére:

Heves Megye: NAV Heves Megyei Igazgatósága 3301 Eger, Pf.: 140.
Nógrád Megye: NAV Nógrád Megyei Igazgatósága 3101 Salgótarján, Pf.: 40.
Pest Megye: NAV Pest Megyei Igazgatósága 1397 Budapest, Pf.: 535.

Budapest és egyéb: https://www.nav.gov.hu/nav/igazgatosagok

Nyilatkozatát akkor is beküldheti, ha adóbevallása (1% nyilatkozat nélkül) egyébként már be lett adva! Kétszer viszont adója 1%-áról természetesen nem rendelkezhet.

A gyűjtésben azonban mi is segítünk, így még a postára sem kell elmennie. A szükséges nyomtatvánnyal szívesen felkeressük Önt, ami mellé még egy meghatalmazást töltünk ki arról, hogy az Ön nevében leadhatjuk a nyilatkozatot. Ehhez keresse Bandit (06 70 269 9420), vagy Szilvit (06 30 312 7640)! 

Építsük együtt településünk! Köszönjük segítségét!

  •  
  •  
Posted in Lakossági sporttelep

hasonló bejegyzések

Skip to content