loader image
Menü Bezárás
Slider

A sporttelep mindenki előtt nyitva áll!

Kedves Lakosok!

Az vitathatatlan, hogy a foci az egyik legnépszerűbb sport, de egyrészt nem az egyetlen, másrészt csak társaságban űzhető.

Anyagi és tárgyi lehetőségeinken belül igyekszünk a labdarúgást nem űző lakosság számára is lehetőségeket biztosítani.

Támogatásokat, mint labdarúgó klub természetesen a focival kapcsolatban tudtunk elnyerni. A munka folyományaként úgy gondoljuk, hogy aki helyben focizni szeretne olyan feltételek közt teheti, olyan sportpályán, mely sikerre minden herédi egyaránt büszkén tekinthet.

A sportöltöző a legfontosabb mérföldkő lehetne a lakossági sport lehetőségeinek jelentős szélesítése felé. Minden igényt kielégítő színvonalas mosdó és fürdő, öltözőhelyiségek, továbbá konditerem és szauna is helyet kapna az épületben.

Célunk, hogy ezek után, ezt a komplexumot kihasználva kültéri fitneszparkkal, futópályával léphessünk tovább. A weboldal és a Facebook-oldal neve, a sporttelep elnevezése mind jelzésértékű: Szeretnénk, ha a jövőben már nem csak focipályaként, hanem valóban a lakosság számára kicsiktől nagyokig, nőktől a férfiakig egy fontos helyként élne a lakosok szívében a sporttelep. Egy sporttelep ahova nem csak focizni, de futni, edzeni, esetleg más társas sportot űzni is szívesen járnának az emberek, az egészségükért, kikapcsolódásukért.

Természetesen ez már túlmutat rajtunk, és ebben partnerként reméljük magunk mellett falunk Önkormányzatát is. Lehetőségeinkhez mérten a továbbfejlődésig is örömmel látunk minden herédi lakost pályánkon! Ez eddig sem volt másként, és ez után sem lesz!

Arról, hogy Ön pontosan hogyan is tudja igénybe venni a pályát fenn, a lakossági használat menüpont alatt tájékozódhat! A fű szép, a levegő jó, már csak Ön hiányzik! A járványhelyzet után látogasson ki akár egy edzést megtekinteni, focizni tanítani a gyerkőcőt, akár sétálni egy jót, vagy rúgni egyet a régi barátokkal! 🙂

Üdvözlettel,

Bóna András
HLC elnök

  •  
  •  
Posted in Lakossági sporttelep

hasonló bejegyzések

Skip to content