loader image
Menü Bezárás
Slider

A 2019-ben elnyert, multifunkcionális sportöltöző épület beruházás 140 millió forint TAO forrásból valósulhat meg. A képviselőtestület még a 2019-es évben egyhangúlag támogató okirattal állt mellé.

A labdarúgó klub számára rendezett és jó feltételeket teremt, infrastrukturális hiányosságokat szüntet meg. Mindemellett lehetőséget ad, hogy a szűkös kereteket teljesen kinőve a “focipálya” sportteleppé válhasson, és a lakosság számára is változatos mozgási, kikapcsolódási lehetőségeket nyújthasson, melyeknek innentől csak az érdeklődés hiánya szabhatna határt! Kérem, tekintse meg a projekt alább összeállított, szemléltető rajzait, adatait:

Földszinti helyiségek

2 gépjármű és egyben a pályafenntartó kistraktor elhelyezésére alkalmas. Bejárattal rendelkezik a sport utca felől, illetve a traktor számára a pálya felől.

Mindemellett a különböző szerszámok tárolására is felhasználásra kerül.

Több öltözőre van szükség a vendég és hazai csapat számára, illetve már női csapatokról is beszélhetünk.

Minden öltözőterem külön vizesblokkal rendelkezik, egy öltöző a szauna és jacuzzi, egy pedig a konditerem mellett található, így lakossági felhasználási igényeket is kielégíti.

A kis bírói öltözők is saját illemhellyel, zuhanyzóval rendelkeznek a kulturált fogadás érdekében.

A labdarúgó club edzéseihez és meccseihez is rengeteg sporteszköz, ruházat szükséges, nem beszélve az esetleges több szakosztály (röplabda, atlétika) megjelenéséről.

A jelenleg is több, mint 150 tag és számos csapat felszerelésének tisztításához nyújt modern és rendezett feltételeket.

Nem csupán MLSZ előírás, de előforduló kisebb elsősegély-nyújtásokhoz, nagyobb baj esetén a szakszerű és gyors orvosi ellátás elősegítéséhez szükséges.

Edzések, meccsek, lakossági sporttevékenység és gyermektáboroztatás során is nagyon fontos szerepet tölthet be baj esetén.

A szauna és jacuzzi is alkalmas lesz mind a sportolók, mind a lakosság egészséges relaxációs igényeinek kiszolgálására. A két eszköz egymás melletti helyiségben helyezkedik el egy öltöző mellett, így könnyen használható együttesen.

 

Közvetlenül mellettük zuhanyzó is található, így szaunázás után egészséges hűtőzuhanyt is lehet venni, vagy a jacuzzi kádjában hűtőmerülést. 

Emeleti helyiségek

A klubterem a létesítmény egyik legfontosabb, közösségi helyszíne.

 

Sport- és lakossági közösségi eseményekre egyaránt alkalmas. Csapatmegbeszélések, meccsnézés, lakossági magányszemély-rendezvények (nyugdíjas búcsúztató, különböző ünneplések) egyaránt használhatnák.

Mind a sportolók, mind a lakosság erőnléti edzéseihez alkalmas.

 

Fontos cél, hogy ne csak férfiak számára feleljen meg erőnléti gépekkel és súly-eszközökkel, de a hölgyek számára is nyújtson futó-, fitneszgépekkel sportolási lehetőséget.

Több öltözőre van szükség a vendég és hazai csapat számára, illetve már női csapatokról is beszélhetünk.

Minden öltözőterem külön vizesblokkal rendelkezik, egy öltöző a szauna és jacuzzi, egy pedig a konditerem mellett található, így lakossági felhasználási igényeket is kielégíti.

Településünk messziről jött vendégei (például beruházás miatt távolról jött szakemberek, tervezők), áthaladó zarándokok fogadására is alkalmas.

 

Sosem tudhatjuk, előre nem látható okból (tűzeset, árvíz) mikor fordulhat elő, hogy egy ház lakhatatlanná válik, így bajba jutott lakosok átmeneti elszállásolására is megfelelő.

Helyiség a sporttelep adminisztrációs- és pályázati ügyeinek intézéséhez, megbeszélésekhez, szűkkörű tárgyalásokhoz.

  •  
  •  
Skip to content